émlnknnkmm

Sunday, January 31, 2010

Silver Sunday No. 5


For Silver Sunday I am showing you my old biscuit barrels......and a baby rattle in the old display case where I keep the little shoes my daughter was wearing when we met her in South-Africa.
4 comments:

 1. Prachtig! Het leuke is van Silver Sunday is ook wel dat je denkt, o ja, ook weer eens uit de kast halen, maar ik heb er maar 1tje, ook van mijn moeder geweest. De schoentjes zijn zo lief, evenals de rammelaar met bijtring. Leuk voor je dochter ook dat ze kan zien hoe klein haar voetjes toen waren. Fijne zondag!

  ReplyDelete
 2. Hi Natacha, those adorable little white shoes make me smile...hehehe...and those biscuit jars are gorgeous!!!

  Happy SS..
  Sylvia

  ReplyDelete
 3. Just beautiful! Did you link to Mclinky this week? I'm sorry I missed your post....the biscuit jars are wonderful and how precious to have kept your sweet daughters shoes.
  Thanks for coming to the party...see you next Sunday...
  {{gypsy hugs}}
  Beth

  ReplyDelete
 4. Gevonden :-) Lili stuurde me naar jou toe om je koektrommels even te bekijken. Ze zag er 1 op mijn blog en ik heb er een plantje ingezet omdat er geen deksel bij zat. Tja, 50 cent voor betaald. Voor het dubbele had ik hem ook genomen hoor, ik vind het glas zo mooi.
  Die van jou ken ik ook, staat nog bij mijn ouders, vroeger kon ik nooit stiekem een koekje pakken want open ging nog zonder herrie maar dan moet de deksel er ook weer op en dan was het meestal: blijf uit de koektrommel !!!
  Ik ga even verder kijken op je blog. Groeten van Caroline

  ReplyDelete