émlnknnkmm

Monday, November 16, 2009

Drowning the barbies!?


No! I am not drowning my daughter's barbies, although it looks like it.She took my self tanning face cream and tried to dye their hair. I had to bleach it to get the original colour back. Perhaps she wanted them to look more african?

2 comments:

 1. Grappige foto! Je weet vast wel dat Barbies er echt in alle soorten zijn, de firma Mattel spreekt consequent van African American Barbies! Ik probeerde al eerder te reageren, maar kon je blog niet geopend krijgen.

  ReplyDelete
 2. Hoi Lili,
  Wat een bijzonder verhaal over de poppenadoptie.
  Hihi, jij een lijk in de wasmand en ik met 4 half verdronken barbie's. Je moet weten dat ik in het begin stad en land afgelopen ben voor een donkere barbie. Het voelde gewoon een beetje raar, zo'n blonde pop en zo'n donker kindje. Er zijn wel gekleurde barbie's, maar die hebben meer een lichte koffiekleur en ook geen afrikaanse gelaatstrekken. Het is simpel gezegd gewoon een blanke pop met een licht kleurtje. Met de Baby Born is het precies hetzelfde. Na lang zoeken heb ik er online in Amerika eentje gevonden die ermee door kan en die heeft ook van dat klithaar, maar in september voor haar verjaardag heeft ze er 3 bijgekregen van vriendinnetjes en die hebben allemaal blond haar. Volgens mij heeft ze ook geen voorkeur, ze speelt gewoon met allemaal. Tot de volgende keer!
  Groetjes,
  Natacha

  ReplyDelete